A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Захист прав споживачів.

Випадки африканської чуми свиней в Київський та Полтавській областях

Відповідно до інформації  Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області на територіях (інфіковані об'єкти) Маловільшанської сільської територіальної громади Білоцерківського району та Миронівської міської територіальної громади Обухівського району Київської області зареєстровано випадки захворювання на африканську чуму свиней. 

19:05:15 15.11.2023

Увага: на територію України ввезено рибну продукцію в супроводі неприйнятних міжнародних сертифікатів

Відповідно до інформації, отриманої Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від компетентного органу Німеччини, мали місце факти ввезення на територію України харчових продуктів тваринного походження (риби та рибної продукції) у супроводі неприйнятних міжнародних сертифікатів для ввезення (пересилання) на митну територію України рибних продуктів, призначених для споживання людиною, що були підписані ветеринарним лікарем Dr. Boiselle.

18:06:22 15.11.2023

На Прикарпатті радіаційний фон та радіологічні показники у харчових продуктах в межах норми

За результатами щоденного моніторингу радіаційного фону, який проводиться спільно з фахівцями  Івано-Франківської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби, в місті Івано-Франківську перевищень рівнів природних фонових значень не відзначалося.

16:54:05 10.11.2023

Випадки африканської чуми свиней фіксують в Полтавській та Кіровоградській областях

Відповідно до інформації Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області, при дослідженні відібраних проб патологічного (біологічного) матеріалу від трупів домашніх свиней різних вікових груп, що були виявлені в яру поблизу одного з населених пунктів Градизької селищної територіальної громади Кременчуцького району Полтавської області,  Полтавською регіональною державною лабораторією Держпродспоживслужби встановлено діагноз – африканська чума свиней  (звіт про результати дослідження від 07.11.2023 № 003138 п.м./23).

18:53:17 09.11.2023

Застерігаємо споживачів від маніпуляцій зі знижками цін на товари

Магазини часто влаштовують різноманітні акції перед настанням свят. Однак існує день, який називається Чорна п'ятниця, коли всі торгові точки пропонують великі знижки на свої товари, іноді навіть до 90%. Зазвичай цей захід влаштовується перед різдвяними святами після Дня Подяки, що відзначається за кордоном. Щороку люди по всьому світу чекають на цю подію, щоб відчути дух азарту, зробити потрібні для себе покупки за вигідними цінами.  

18:52:21 09.11.2023

НА ПРИКАРПАТТІ РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ ЗАВЕРШАЛЬНИЙ ЕТАП КАМПАНІЇ З ПЕРОРАЛЬНОЇ ІМУНІЗАЦІЇ ДИКИХ М′ЯСОЇДНИХ ТВАРИН

Відповідно до рішення Ради оборони області від 11.04.2023 р. та на виконання Протоколу засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при обласній державній адміністрації від 20.04.2023 р. № 1 на території області проведена пероральна імунізація диких м′ясоїдних тварин проти сказу.

19:30:05 08.11.2023

Спеціалісти Держпродспоживслужби Прикарпаття провели круглий стіл з питань реклами для студентів та викладачів Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму

02 листопада 2023 року спеціалсти управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Головного управління Держподспоживслужби в Івано-Франківській області провели захід у форматі круглого столу на тему «Захист прав споживачів у контексті інформаційно-рекламної діяльності» для студентів та викладачів Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ.

16:45:21 03.11.2023

Про випадок африканської чуми свиней в Київській області

Відповідно до інформації Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області, на території Білоцерківської територіальної громади Білоцерківського району Київської області зареєстровано випадок захворювання на африканську чуму свиней. 

16:44:36 01.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора