A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Захист прав споживачів.

Онлайн-зустріч з представниками Єврокомісії – експертами TAIEX

Спеціалісти Держпродспоживслужби Івано-Франківщини взяли участь у онлайн-зустрічі з представниками Європейської комісії – експертами TAIEX. 24 травня 2023 року спеціалісти управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області взяли участь у онлайн-зустрічі з представниками Комісії ЄС (експертами TAIEX). До роботи були залучені також спеціалісти департаменту захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Дежпродспоживслужби та Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області. Основною метою місії TAIEX є надання Європейській Комісії попередніх результатів оцінки стану готовності України до підписання угоди про оцінку відповідності (ACAA). Дана місія TAIEX зосереджена на сфері ринкового нагляду та наданні оцінки впровадження, правозастосування адміністративної та людської спроможності, а також інституційної бази для правильного здійснення ринкового нагляду.

21:48:23 28.05.2023

Про шкідливість слимаків та медведки (капустянки)

Спеціалісти управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформують: теплі зими, що сприяли успішній перезимівлі, та погодні умови, які спостерігаються в даний період, сприяли збільшенню чисельності та масовому розповсюдженню слимаків і медведки (капустянки).

23:33:56 26.05.2023

Кальян у приміщенні – непоправна шкода відвідувачам і працівникам закладів

Для приваблення до куріння більшої кількості людей для кальянів почали використовувати нові продукти – так звані безнікотинові або безтютюнові суміші. Хибно вважати, що такі суміші становлять меншу загрозу для курців або пасивних курців. Дим кальяну все ще містить продукти згорання вугілля, чадний газ, поліциклічні ароматичні вуглеводні – визначені або потенційні канцерогени.

23:32:32 26.05.2023

УВАГА!!! На території області проводиться пероральна вакцинація диких м'ясоїдних тварин проти сказу

22 травня 2023 року на території Прикарпаття розпочато кампанію з пероральної імунізації диких м;ясоїдних тварин проти сказу. Приманки з вакциною розповсюджуються шляхом наземного розподілу на узліссях, узбіччі доріг, річок, сільськогосподарських угідь, у лісах, на перехрестях доріг та на території вирубок.

23:23:23 24.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора