A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Новини

Дата: від до Скинути

Торгівля людьми з метою сексуальної експлуатації - кожен може постраждати від такого злочину!

Торгівля людьми з метою сексуальної експлуатації - кожен може постраждати від такого злочину!

Згідно ЗУ "Про протидію торгівлі людьми", ТОРГІВЛЯ ЛЮДЬМИ-здійснення незаконної угоди, об'єктом якої є людина, а так само вербування, переміщення, переховування, передача або одержання людини, вчинені з метою експлуатації, у тому числі сексуальної, з використанням обману, шахрайства, шантажу, уразливого стану людини або із застосуванням чи погрозою застосування насильства, з використанням службового становища або матеріальної чи іншої залежності від особи.

14:57 19.12.2023

ШАНУЙСЯ! ПІКЛУЙСЯ! ВАКЦИНУЙСЯ!

ШАНУЙСЯ! ПІКЛУЙСЯ! ВАКЦИНУЙСЯ!

Міграційні процеси зумовили високу щільність населення у західних областях України, що не притаманно для цих регіонів і спричиняє середню та високу епідемічну активність респіраторної групи інфекцій. Крім того, згідно повідомлення ДУ «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» на території Румунії з 5 грудня 2023 року оголошено національну епідемію кору через триваючий спалах цього захворювання в країні.

15:30 15.12.2023

Цінова ситуація на споживчому ринку у листопаді 2023 року

Цінова ситуація на споживчому ринку у листопаді 2023 року

Головне управління статистики в Івано-Франківській області повідомляє.  За даними Державної служби статистики України, споживчі ціни в листопаді 2023р. порівняно із жовтнем 2023р. в області не змінилися, в Україні (дані наведено без урахування тимчасово окупованих російською федерацією територій та частини територій, на яких ведуться (велися) бойові дії) підвищилися на 0,5%, з початку року ціни зросли як в області, так і в Україні на 4,3% та 4,4% відповідно.

17:01 14.12.2023

ЗУПИНИ ЕКОНОМІЧНЕ НАСИЛЬСТВО

ЗУПИНИ ЕКОНОМІЧНЕ НАСИЛЬСТВО

Насильство – це не лише про синці та побої. Фінансова залежність від близьких, поєднана з обмеженням можливості самореалізації, є проявом економічного насильства. Закликаємо не замовчувати про будь-які прояви домашнього насильства! ‼️ Насильство – це не ок! Зупинимо його разом! У рамках міжнародної акції «16 днів проти насильства» нагадуємо про проблеми подолання різних форм домашнього насильства. Якщо Ви постраждали від домашнього насильства або стали його свідками, не мовчіть! Телефонуйте за номером 102. Підтримка завжди поруч!

11:00 13.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора