A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Новини

Дата: від до Скинути

Реєстрація сільськогосподарських тварин – обов’язкова для господарств всіх форм власності

Реєстрація сільськогосподарських тварин – обов’язкова для господарств всіх форм власності

Відповідно до Закону України «Про ідентифікацію та реєстрацію тварин», проводиться ідентифікація усіх сільськогосподарських тварини, які утримуються у господарствах власників. Дія цього Закону поширюється на юридичних і фізичних осіб, які займаються розведенням та утриманням тварин, проводять їх продаж, забій, утилізацію, надають послуги штучного осіменіння та організовують виставки тварин. Закон приводить законодавство України у відповідність до законодавства Європейського Союзу та створює систему постійного контролю за станом здоров’я всіх тварин – великої рогатої худоби, свиней, коней, овець, кіз і ветеринарно-санітарним станом усіх господарств країни.

12:27 12.01.2024

ГРИП ПТИЦІ

ГРИП ПТИЦІ

Грип птиці — висококонтагіозне вірусне захворювання, яке у диких птахів може протікати безсимптомно, проте у домашньої птиці може викликати гострий перебіг захворювання та загибель. Окрім того, існує ризик передачі хвороби людині.

08:41 12.01.2024

Що таке  ієрсиніоз?

Що таке ієрсиніоз?

На перший погляд викликає подив рекомендація мити овочі та фрукти перед тим, як покласти їх на зберігання в холодильник. Однак саме зараз, з метою профілактики  авітамінозу батьки намагаються частіше годувати дітей корисними салатами з моркви, капусти та яблук. 

09:43 05.01.2024

Обережно! Дифтерія!

Обережно! Дифтерія!

За повідомленням  Центру громадського здоров’я МОЗ України в Київській області 73-річна жінка померла від дифтерії. 29 грудня 2023 року хвора була госпіталізована до лікарні, проте її життя не вдалось врятувати через довготривале самолікування та ускладнення, що виникли внаслідок хвороби. Також з'ясовано, що у померлої відсутні щеплення.  Це перший летальний випадок від дифтерії за 2023 рік.

17:29 04.01.2024

Інформація щодо проведення всеукраїнського опитування

Інформація щодо проведення всеукраїнського опитування

Міністерство молоді та спорту України проводить активну роботу щодо залучення населення, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їхніх сімей до оздоровчої рухової активності та спорту. З метою постійного спостереження основних показників рухової активності, визначення рівня залученості до рухової активності та здорового способу життя різних вікових груп та соціальних верств, створення та покращення умов для занять руховою активністю та спортом заплановано проведення моніторингу. Одним із завдань моніторингу є формування пропозицій щодо удосконалення системи залучення населення до занять руховою активністю та спортом і розроблення, на основі даних моніторингу, обґрунтованих рекомендацій для прийняття державних управлінських рішень, спрямованих на покращення якості залучення населення до занять руховою активністю та спортом. Міністерством молоді та спортом України у співпраці з Державною службою статистики України на платформі https://survey.stat.gov.ua створено анкету для проведення онлайн опитування населення для моніторингу основних показників рухової активності різних вікових груп та соціальних верств населення, стимулюючих і стримуючих факторів.

09:35 27.12.2023

Дорогі жителі Єзупільської громади! Щиро вітаю Вас з Різдвом Христовим!

Дорогі жителі Єзупільської громади! Щиро вітаю Вас з Різдвом Христовим!

У цей час, коли серце наповнене теплом та надією, ми згадуємо про важливість єднання та любові одне до одного. Ми, у родинному колі, оспівуємо народження Ісуса Христа і віримо, що у наші життя прийде мир та спокій, якого ми всі так чекаємо.

18:13 24.12.2023

Засідання двадцять сьомої сесії Єзупільської селищної ради

Засідання двадцять сьомої сесії Єзупільської селищної ради

У вівторок, 19 грудня, відбулося засідання 27 сесії Єзупільської  селищної ради.  На початку пленарного засідання сесії селищний голова Ігор ЛУКАШЕВИЧ вручив нагороди від Івано-Франківської обласної ради "Лицар бойового чину".  До нагородження було представлено :  ⁃ Богдана Баранецького  ⁃ Михайла Кабана  ⁃ Богдана Соколюка  ⁃ Василя Ферштея (посмертно)  ⁃ Юрія Титоренка. Також грамотами начальника Івано-Франківського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, за патріотизм, активну громадську позицію, сприяння Збройним Силам України у протистоянні російській агресії нагороджено Єзупільський та Поберезький ліцеї.  Селищний голова подякував всім за патріотичну позицію, і побажав здоров’я, Божого благословення та Перемоги. 

13:27 20.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора