A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Новини

Дата: від до Скинути

Випадки африканської чуми свиней зафіксовано в Кіровоградській та Миколаївській областях

Випадки африканської чуми свиней зафіксовано в Кіровоградській та Миколаївській областях

Відповідно до інформації Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області, в одному з особистих селянських господарств Дмитрівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області зареєстровано випадок африканської чуми свиней від двох трупів свійських свиней (віком 4 місяці та 1,5 року), що підтверджено звітами про результати  дослідження патологічного матеріалу від 24.11.2023 № 3517, № 3518 Кіровоградської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби.

17:22 27.11.2023

Що потрібно знати суб′єктам господарської діяльності при продажі та купівлі сільськогосподарських тварин

Що потрібно знати суб′єктам господарської діяльності при продажі та купівлі сільськогосподарських тварин

Суб′єкти господарювання, які планують продаж та/або купівлю сільськогосподарський тварин для подальшого їх утримання (вирощування), з метою недопущення занесення інфекційних хвороб тварин у власне господарство на розповсюдження територією області, повинні дотримуватись певних  вимог передбачених Методичними рекомендаціями щодо профілактичного карантинування тварин для подальшого переміщення.

16:52 27.11.2023

Віче-реквієм "Схилімо голови в скорботі"

Віче-реквієм "Схилімо голови в скорботі"

У Суботу, 25 листопада, о 16:00 год, в селищі Єзупіль, біля памʼятника Т.Г.Шевченка відбудеться поминальне віче-реквієм «Схилімо голови в скорботі». Запрошуємо жителів громади вшанувати памʼять жертв Голодомору! Запалимо свічку разом!

19:16 24.11.2023

24 листопада відбулося засідання двадцять шостої сесії Єзупільської селищної ради

24 листопада відбулося засідання двадцять шостої сесії Єзупільської селищної ради

Сьогодні, 24 листопада, відбулося чергове засідання 26 сесії Єзупільської селищної ради.  Під час сесії депутати розглянули  важливі питання, які стосуються життєдіяльності громади, а саме: - про затвердження положення та створення молодіжної ради при Єзупільській селищній раді; - фінансові питання; - земельні питання; -щодо правил благоустрою Єзупільської громади та інші важливі питання. Загалом сесія селищної ради  була конструктивною та плідною. У результаті обговорення з усіх питань ухвалені відповідні рішення.

18:43 24.11.2023

Які товари становлять основу екпорту області?

Які товари становлять основу екпорту області?

Головне управління статистики інформує. Упродовж 9 місяців 2023 року суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності Івано-Франківської області було експортовано товарів на суму 474,7 млн.дол. США, обсяги імпорту склали 395,9 млн.дол. Порівняно з січнем–вереснем 2022 року обсяги експорту зменшилися на 14,4%, імпорту – на 17,2%. Сальдо зовнішньої торгівлі товарами залишилось позитивним і за цей період склало 78,8 млн.дол. США проти 39,4 млн.дол. за 9 місяців 2022 року. Коефіцієнт покриття експортом імпорту становив 1,20. Партнерами області у зовнішній торгівлі товарами були нерезиденти із 110 країн світу, експортні поставки здійснювалися до 90 країн. У товарній структурі експорту області присутня як сировинна складова, так і продукція промислового виробництва. Передусім, провідну позицію в експорті товарів суб’єктів господарювання нашого краю займали машини, обладнання та механізми, електротехнічне обладнання – 28%, обсяг експорту яких збільшився порівняно з січнем–вереснем 2022 року на 20,7%. Частка продуктів рослинного походження в загальнообласному експорті склала 19,6%, зокрема зернових культур – 12,7%, темпи експорту яких зросли у 1,5 та 2 рази, відповідно. Значними були обсяги експорту мінеральних продуктів (11,7%), які зросли майже на третину. Водночас на 21,9% зменшився експорт деревини і виробів з деревини, частка якого склала 17% експорту області. Упродовж 9 місяців поточного року частка Івано-Франківщини у загальнодержавному експорті товарів склала 1,7%. За цей період суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності нашого краю було експортовано 6,7% загальнодержавних обсягів деревини і виробів з деревини та 6,3% – машин, обладнання та механізмів, електротехнічного обладнання. За обсягами експортованих товарів область посіла 19 місце серед регіонів країни.

15:17 22.11.2023

Всесвітній тиждень обізнаності про протимікробну резистентність – розповідаємо корисну інформацію для приватних ветеринарів

Всесвітній тиждень обізнаності про протимікробну резистентність – розповідаємо корисну інформацію для приватних ветеринарів

Продовжуємо розповідати про проблеми стійкості до протимікробних препаратів у Всесвітній тиждень обізнаності про протимікробну резистентність.

13:14 22.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора