A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Новини

Дата: від до Скинути

Які права має споживач при купівлі автомобільного палива

Які права має споживач при купівлі автомобільного палива

Правилами роздрібної торгівлі нафтопродуктами, затвердженими постановою КМУ від 20.12.1997 № 1442 , встановлено порядок роздрібної торгівлі пальним, оливами, мастилами, вимоги стосовно дотримання прав споживачів щодо належної якості нафтопродуктів, безпеки для життя та здоров’я споживачів і рівня торговельного обслуговування. Головне управління Держпродспоживслужби в Івано- Франківській області звертає увагу споживачів на такі аспекти при здійсненні покупок на АЗС:

11:39 30.08.2023

День пам'яті захисників України в Єзупільській територіальній громаді

День пам'яті захисників України в Єзупільській територіальній громаді

Сьогодні, 29 серпня в селищі Єзупіль Єзупільської територіальної громади біля могил загиблих героїв відбулася панахида до Дня пам'яті захисників України. Вічна пам'ять і шана загиблим військовим України. Важко знайти слова втіхи, неможливо залікувати біль і гіркоту від втрати рідної, близької людини. Нехай світлі спогади про покійних захисників назавжди залишаться в пам'яті рідних, друзів, бойових побратимів, всіх, хто знав героїв, любив і поважав. Слава Українським воїнам!

10:16 29.08.2023

ДЕНЬ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ

ДЕНЬ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ

23 серпня Єзупільська громада, в єдності із усією країною, майорить жовто-блакитним стягом. Свято встановлене «на вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України та з метою виховання поваги громадян до державних символів України» згідно з указом Президента від 23 серпня 2004 року. У 2009 році було внесено зміни до цього указу й засновано щорічну офіційну церемонію підняття прапора 23 серпня по всій Україні. Український прапор сьогодні є символом боротьби і незламності країни, національної єдності, честі та гідності! В усьому світі синьо-жовтий колір нашого стяга уособлює волю, сміливість, незалежність, демократичні цінності й найкращі чесноти, властиві українському народові.

16:06 23.08.2023

Хто може отримати субсидію та як вона нараховується

Хто може отримати субсидію та як вона нараховується

Отримати житлову субсидію можуть сім'ї, у яких плата за житлово-комунальні послуги більше визначеного для них обов’язкового платежу. Цей платіж обчислюється індивідуально, за єдиною формулою, і залежить виключно від розміру середньомісячного сукупного доходу домогосподарства на одну особу.

14:24 22.08.2023

Жительці Єзуполя виповнилося 90 років

Жительці Єзуполя виповнилося 90 років

Сьогодні Єзупільська селищна рада щиро вітає жительку селища Єзупіль Бусько Ірену Михайлівну, якій виповнилося 90 років. Це чудова подія для всіх, адже пані Ірена є символом життєвої сили, міцного здоров'я та непохитної волі. З такої нагоди селищний голова Ігор Лукашевич завітав до довгожительки нашої громади з теплими словами привітання і вдячності: 

14:20 22.08.2023

Зверніться до лікарні ветеринарної медицини – провакцинуйте домашніх улюбленців

Зверніться до лікарні ветеринарної медицини – провакцинуйте домашніх улюбленців

Для дбайливих власників домашніх тварин головне завдання – стежити за здоров’ям вихованців. Важливу роль у запобіганні тяжких та смертельних захворювань тварин відіграють профілактичні щеплення. Незалежно від того, власником якої тварини ви є (собаки чи кота, чи обох), щорічна вакцинація має вирішальне значення для забезпечення їх безпеки та, що надзвичайно важливо, – безпеки вашої родини, оскільки сказ – це хвороба тварин, яка може передаватися і людям.

19:29 16.08.2023

Державні послуги у сфері перевезення вантажів — на Гіді

Державні послуги у сфері перевезення вантажів — на Гіді

Якщо ви працюєте у сфері перевезень та хочете отримати свідоцтво водія, який перевозить небезпечні вантажі, або повторно скласти іспити на керування автомобілем з такими товарами, переходьте на Гід з державних послуг. Там знайдете покрокову інструкцію, як отримати необхідний сервіс. Замість того, щоб годинами розбиратися самотужки.  Шукайте потрібний сервіс у добірці послуг у сфері перевезень на Гіді:

19:27 16.08.2023

Державні послуги у сфері сільського господарства — на Гіді

Державні послуги у сфері сільського господарства — на Гіді

Якщо ви вирощуєте картоплю на продаж і хочете отримати підтримку від держави або закупили сільськогосподарську техніку і претендуєте на компенсацію, переходьте на Гід з державних послуг. Знайдете покрокову інструкцію, як отримати необхідний сервіс. Тож більше не доведеться витрачати час на пошук держустанов та годинами самотужки розбиратися. Шукайте потрібний сервіс у добірці послуг у сфері сільського господарства на Гіді:

19:22 16.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора