A A A K K K
для людей із порушенням зору
Єзупільська селищна рада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Новини

Дата: від до Скинути

До дня знань

До дня знань

1 вересня – День знань та старту нового навчального року. Це особливий день для всіх учасників освітнього процесу.

21:03 01.09.2023

Засідання виконавчого комітету 29 серпня 2023 року

Засідання виконавчого комітету 29 серпня 2023 року

29 серпня в Народному домі селища Єзупіль Єзупільської територіальної громади відбулося засідання виконавчого комітету, на якому було розглянуто питання про призначення на посаду керівника Комунального підприємства "Єзупіль", слухали про готовність освітніх закладів Єзупільської селищної ради до нового навчального року, вносили зміни до складу комісій Єзупільської селищної ради, присвоювали поштові адреси, розглядали заяви жителів громади щодо виділення матеріальної допомоги та інше.

15:09 30.08.2023

Про підготовку закладів освіти області до нового 2023-2024 навчального року

Про підготовку закладів освіти області до нового 2023-2024 навчального року

Спеціалістами управлінь, відділів Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області у складі комісій при відділах освіти територіальних громад протягом серпня 2023 року здійснено моніторингові обстеження щодо готовності закладів освіти області до нового навчального року.

15:05 30.08.2023

Оновлено перелік лікарських засобів та медвиробів, вартість яких відшкодовує держава

Оновлено перелік лікарських засобів та медвиробів, вартість яких відшкодовує держава

Наказом МОЗ України від 21.08.2023 р. № 1495 затверджено Перелік лікарських засобів і Перелік медичних виробів, які підлягають реімбурсації за програмою державних гарантій медичного обслуговування населення, станом на 10 серпня 2023 р. Вони набувають чинності з 31 серпня 2023 р.

15:04 30.08.2023

Як не стати жертвою шахраїв під час онлайн-шопінгу?

Як не стати жертвою шахраїв під час онлайн-шопінгу?

В рамках співпраці ІФ РВ АМУ та Кіберполіції проводимо інформаційну кампанію щодо правил безпеки під час купівлі товарів на онлайн-платформах. «Обирайте післяплату» - це основна порада поліції для тих, хто купує товари в мережі Інтернет. Нині продаж неіснуючих товарів є одним із поширеніших сценаріїв шахрайства. При цьому зловмисники роблять усе, щоби максимально замаскуватися під справжніх продавців товарів. Варто пам’ятати: шахраї створюють ілюзію роботи справжнього онлайн-магазину - у них гарні фото товарів, вони оперативно відповідають на повідомлення потенційних покупців, консультують і допомагають підібрати потрібну річ і обіцяють швидку доставку.

15:00 30.08.2023

Які права має споживач при купівлі автомобільного палива

Які права має споживач при купівлі автомобільного палива

Правилами роздрібної торгівлі нафтопродуктами, затвердженими постановою КМУ від 20.12.1997 № 1442 , встановлено порядок роздрібної торгівлі пальним, оливами, мастилами, вимоги стосовно дотримання прав споживачів щодо належної якості нафтопродуктів, безпеки для життя та здоров’я споживачів і рівня торговельного обслуговування. Головне управління Держпродспоживслужби в Івано- Франківській області звертає увагу споживачів на такі аспекти при здійсненні покупок на АЗС:

11:39 30.08.2023

День пам'яті захисників України в Єзупільській територіальній громаді

День пам'яті захисників України в Єзупільській територіальній громаді

Сьогодні, 29 серпня в селищі Єзупіль Єзупільської територіальної громади біля могил загиблих героїв відбулася панахида до Дня пам'яті захисників України. Вічна пам'ять і шана загиблим військовим України. Важко знайти слова втіхи, неможливо залікувати біль і гіркоту від втрати рідної, близької людини. Нехай світлі спогади про покійних захисників назавжди залишаться в пам'яті рідних, друзів, бойових побратимів, всіх, хто знав героїв, любив і поважав. Слава Українським воїнам!

10:16 29.08.2023

ДЕНЬ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ

ДЕНЬ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ

23 серпня Єзупільська громада, в єдності із усією країною, майорить жовто-блакитним стягом. Свято встановлене «на вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України та з метою виховання поваги громадян до державних символів України» згідно з указом Президента від 23 серпня 2004 року. У 2009 році було внесено зміни до цього указу й засновано щорічну офіційну церемонію підняття прапора 23 серпня по всій Україні. Український прапор сьогодні є символом боротьби і незламності країни, національної єдності, честі та гідності! В усьому світі синьо-жовтий колір нашого стяга уособлює волю, сміливість, незалежність, демократичні цінності й найкращі чесноти, властиві українському народові.

16:06 23.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора